Onze Praktijk in Kerkrade

Over Ingrid Spee

Ingrid Spee studeerde in 1992 af als podotherapeut aan de Fontys Hogeschool EindhovenAl tijdens haar studie ontdekte ze dat ze persoonlijke aandacht voor haar cliënten en hun klachten erg belangrijk vond. Na 5 jaar werkzaam te zijn geweest in Sittard en Holtum, vestigde Ingrid zich als zelfstandig podotherapeut met een eigen praktijk in Kerkrade. Inmiddels is Spee Podotherapie een bekende naam in de rego. Ingrid heeft een sterke binding met de inwoners van Kerkrade en heeft een goede relatie opgebouwd met de artsen en andere specialismen uit de regio. 

Over de praktijk

Bij Ingrid Spee Podotherapie staat het persoonlijk contact met de cliënt voorop en streven ernaar om altijd in samenspraak met u de klachten op te lossen en altijd een luisterend oor te hebben voor wat er bij u leeft. Samen met Fysiotherapie Mijnes, Ergotherapie Bram Coenen, Buurtzorg Kerkrade/Eygelshoven vormen we sinds begin 2013 Samen Beter Kerkrade, een paramedisch centrum voor gezondheid en bewegen.

Samen Beter

Wie een chronische aandoening heeft, moet regelmatig worden behandeld en meestal ook door diverse zorgverleners. Het is dan fijn, wanneer de verschillende zorgverleners hun zorg goed op elkaar afstemmen. Door middel van Samen Beter willen wij patiënten met een chronische aandoening helpen om zo goed en veilig mogelijk, zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen. Door middel van multidisciplinaite samenwerking streeft Samen Beter naar de beste zorg en de beste kwalitiet van leven voor chronisch zieken.

Bij Samen Beter staat u (de cliënt) centraal, samen kijken de therapeuten naar uw wensen, de haalbaarheid ervan en hoe ze het beste kunnen worden uitgevoerd. Samen willen we tot de beste behandeling komen.

Bereikbaarheid

Onze praktijk is gevestigd in het centrum van Kerkrade aan de Gerard Boedijnstraat 9 (op de hoek met de Markstraat, in het gebouw van Fysiotherapie Mijnes). We zijn goed bereikbaar: er is in de buurt voldoende parkeergelegenheid en onze praktijk is rolstoeltoegankelijk. Onze cliënten komen uit hele regio Kerkrade, maar ook uit de grensgebieden Herzogenrath en Aken. 

Kwaliteit

Ingrid Spee Podotherapie in Kerkrade is lid van de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten en staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici.

 

 

 

 

Web by The Very Little Agency