Vergoedingen podotherapie

Wordt podotherapie vergoed door mijn zorgverzekering?

Podotherapie wordt over het algemeen binnen de meeste aanvullende verzekeringen ruimschoots vergoed. Er is dan geen eigen risico van toepassing en meestal ook geen verwijzing van uw (huis)arts meer nodig. Sommige verzekeraars hebben echter een totaal bedrag voor voetzorg opgenomen, waar vanuit ook andere voerzorgverleners zoals de pedicure worden vergoed. Wanneer u bij meerdere voetzorgverleners onder behandeling bent, kan dit wel eens nadelig zijn voor de hoogte van de individuele vergoedingen. Let hier op om verrassingen te voorkomen.

Vergoedingen voetzorg bij diabetes

Bent u diabetespati├źnt? Dan krijgt u mogelijk ook vergoeding vanuit de basisverzekering. Voor u verandert er mogelijk het een en ander in 2015. Alle veranderingen kunt u hier nalezen.

Vergoedingenoverzicht Podotherapie 

Bent u benieuwd wat uw zorgverzekeraar vergoedt voor podotherapie? Bekijk dan het Vergoedingenoverzicht Podotherapie*.

* Let op! De inhoud van de pagina's met vergoedingen wordt door de NVvP met de grootst mogelijke zorg samengesteld. De NVvP noch Ingrid Spee Podotherapie kunnen aansprakelijk worden gesteld voor onjuistheden en/of onvolledigheden in de verstrekte informatie. Aan de inhoud van deze pagina's en eventueel toegevoegde bijlagen kunnen geen rechten worden ontleend.

Misschien vindt u dit ook interessant: 
Web by The Very Little Agency